Hovudprosjekt 2005

Klart for party

I dag meldte Arild at han var sjuk og vi som ikkje hadde nokon unnskyldning for å bli heime har halde oss til programmering og databasedesign. Vi har testa enkle funksjonar som innlogging og oppretting av brukarar og Åshild har til og med laga eit lite utkast til brukargrensesnitt for innlogging. Ellers har lokala vore prega av hamring, rare lydar og lys i mange fargar, og rykta går om at kontoret vårt blir midlertidig rydda bort. Det er forresten fort gjort å bli lurt av sola der ute, kaldt er det uansett.

Lagra under: Dagbok

Dagen har gått fort

I dag har me oppdaga at CVS ikkje var like enkelt som me trudde i går. Me har lagt inn tabellar i databasen og fortsett arbeidet med PHP-programmering. Dessuten har enkelte gruppemedlemmer funne ut at ein må huske å laste opp endra filer. I morgon er det helg.

Lagra under: Dagbok

Risikoliste 1.3

CVS er ein fin ting

I dag har vi lært oss å bruke CVS med TortoiseCVS. Dette er jo kjempeenkelt. Vi har sett opp kopling mot CVS-server via SSH. I tillegg har vi byrja skrive på fleire klasser og databasekontroll. I dag var det sol og vi hadde lunsj på taket att.

Lagra under: Dagbok

Ting tar tid

Jaggu tar ting lang tid ! I dag har vi sett på datamodellen (klassediagram), den meiner vi er såpass bra at vi har så smått starta med å lage nokre klassar i php (2 stk). Vi ligg føre skjema til 18,4! Gledelig med grønn lapp på slutten av dagen.. Det er 13,3 grader ute i lett overskya vêr.

Lagra under: Dagbok

Mandag

I dag har me begynt å planlegge forprosjektpresentasjonen. Dessuten har Christoffer nesten skrive ferdig forprosjektrapporten. Me hadde òg eit møte med Svein-Ivar Lillehaug, der me fekk kommentarar på det me har produsert så langt. Været i dag er sol frå skyfri himmel, lunsjen vart difor fortært på takterrassen på HiB.

Lagra under: Dagbok

Risikoliste 1.2