Hovudprosjekt 2005

Helg

Åshild fylte år i dag og ho blei sjølsagt sungen inn på jobb i dag av Chris og Arild, det satte ho STOR pris på. Chris har brutt strømmen til PC-en til Arild to (2!!) ganger, Arild blei da satt tilbake med opptil fleire minutt. I forhold til oppgava har vi gjort eit stort byks i dag, det ser lyst ut sjølv om det regnar ute i dag.

Lagra under: Dagbok

Presentasjon av forprosjektet

Vi hadde i dag ein presentasjon av forprosjektet vårt. Men sjølv om det var få oppmøtte, var det berre gode tilbakemeldingar frå desse. Vi er flinke, vi kan ikkje noko for det. For dei som er interessert i å sjå presentasjonen, har vi lagt ut lysbiletserien i både Flash– og PDF-format.

Ellers har vi gjort ferdig forprosjektrapporten og på slutten av dagen vart det tid til litt meir programmering. I dag er truleg siste dag på lenge at vi kan lunsje ute i det fri.

Lagra under: Dagbok

Dagen før Presentasjonsdagen

Dette er den kortaste dagen i veka, og i dag har heile dagen gått med til ferdigstilling av presentasjonen som vi skal halde i morgontidleg. Det ser ut til at den blir bra, me er ihvertfall nøgde med resultatet. Presentasjonen blir nok kanskje lagt ut her på sida hvis du mot alle odds ikkje får den med deg live i morgon kl 10.00 på A819. Ute skin sola, og i kveld er det mesterliga på TV.

Lagra under: Dagbok

Dagen derpå for Brann-tilhengaren

Åshild og Arild står ved vassdispenseren og pratar.I dag var det ein tung dag for Arild. Irritasjonen over gårsdagens kamp har gått utover konsentrasjonen. Men ein oppmuntrande samtale med Åshild over eit glas vatn hjalp heldigvis litt på humøret.

Ellers har vi i hovudsak jobba med forprosjektpresentasjonen, der vi òg har fått rask tilbakemelding frå kontaktlæraren vår. Jammen er det ein fordel å ha kontor nært skulen. Ellers har vi sett på ulike mal-system for nettsider, som til dømes Smarty og MiniTemplator. Vi har meir eller mindre kome fram til at vi skal bruke Smarty, kanskje.

Lagra under: Dagbok

Heia Brann

Stor Brann-entusiasme i leiren her, Arild har (obligatorisk) kledd seg i rødt og kvitt. Dagen har gått med til diverse utbetringar og programmering. Databasen er endra (igjen), repetisjonsarbeid for Åshild. Vêret : Utepilstemperatur.

Lagra under: Dagbok