Hovudprosjekt 2005

Framsyning for oppdragsgjevarane

Vi har hatt eit møte med oppdragsgjevarane i dag, der vi har gått gjennom heile systemet for dei. Tilbakemeldingane var positive, sjølv om publiseringssystemet har behov for finpuss. Dette har vi brukt tida på i dag. Neste veke skal vi snakke CSS med Hanne. For nokre vart det ein kort dag, sjølv om enkelte hadde dårlegare unnskyldningar enn andre. I dag blir det ingen dumme vitsar, og veret er uansett dårleg.

Lagra under: Dagbok

Nok ein torsdag

Christoffer har hatt eksamen i dag, han kom ein liten tur innom (kl 1030 !!!!!!!) før han reiste heim igjen for å vera sjuk. Åshild og Arild har tatt ansvar i dag igjen og gjort ferdig funksjonalitet for må og bør-kategoriane. Litt tid på slutten av dagen har gått med til ein større systemtest. Det bøttar ned med regn i dag.

Lagra under: Dagbok

Ein vanleg dag

I dag har det vore ein heilt vanleg dag, bortsett frå at Christoffer var sjuk. Åshild og Arild har programmert vidare i php, noko som har ført til at ein no kan legge til kommentarar til eit innlegg og søke både blant innlegg og statiske sider. Me må sei oss godt fornødd med dagen. 96% skydekke.

Lagra under: Dagbok

Redusert mannskap

Me har fortsatt ein mann ute med sjukdom, og dette pregar sjølvsagt spelet for oss andre på bana. Det betyr alikevel ikkje at vi legg oss flat for motstandarane, det kan heller sjå ut til at me legg litt ekstra innsats i duellane – og kjem seirande ut. Vi er omtrent ferdige med søkefunksjonen, samt å lagre ein kommentar til innlegg er på god veg til å bli ferdig. Heilgardering på vêret i dag.

Lagra under: Dagbok