Hovudprosjekt 2005

Hovudrapportdagen

Dagen har gått med til å skrive på hovudrapporten og vi nærmar oss snart ferdig. Sjølv om enkelte slit med litt skrivesperre i dag har me fått gjort ein del. Ute regnar det igjen.

Lagra under: Dagbok

Hovudrapport for alle penga…

I dag har me for alvor starta på hovudrapporten. Det vil sei:

  • først testa me gjennom systemet til Svein Rune, Kenneth og Jan-Terje,
  • så starta alvoret.

Me har allereie kome eit stykke avgårde, så det skal nok gå bra til slutt.
Sola har vore framme i dag, hadde vore fint med litt sol etter jobb/skule òg.

Lagra under: Dagbok

Rapportskrivinga har starta

I dag har vi, etter å ha brukt fleire dagar på å manne oss opp, så vidt starta på hovudrapportskrivinga. Det blir ein lang og smertefull prosess. Men vi reknar med å kome i havn snart. Det er i tillegg mange andre ting som må på plass, eit par presentasjonar er blant desse. På toppen av det heile har oppdragsgjevarane våre funne eit prosjekt som kanskje kan bruke systemet vi jobbar med. Men då krevst det sjølvsagt litt tilpassingar. Vi får sjå korleis det går. Ute er det fint vêr, men kaldt.

Lagra under: Dagbok

Lite kreativ dag

I dag har vi hatt en middels effektiv dag som inkluderer 45 minutters lunsj. Opgaven er 99% ferdig og vi gleder oss til å ta fatt, for alvor, på hovedrapporten. Ute skinner sola sterkere enn på lenge, det er trist å sitte inne.

Lagra under: Dagbok

Enden er nær

No er det under to veker igjen til 10.juni, så me har nok å gjere for tida. I dag har me hatt eit møte med Hanne som skal lage CSS til prosjektet vårt. Ellers har me arbeidd med låsing av tabellar og små feil som har dukka opp. I morgon håpar me å komme i gong med testplanlegging og testing. Dessutan bør me snart skrive meir på hovudrapporten. Ute har det vore like trasig som i resten av mai.

Lagra under: Dagbok